Diensten

ZorgLoont is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling uitsluitend in de gezondheidszorg. Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers bij personeels - en capaciteitsvraagstukken. Wij bemiddelen voor alle functies binnen deze sector. Zowel voor tijdelijke als voor vaste functies, maar ook voor interim functies zijn wij uw partner.

ZorgLoont biedt vier verschillende vormen van arbeidsbemiddeling aan:

  • Werving & selectie
  • Detachering
  • Freelance
  • Interim-management

Uw vragen en opdrachten worden door ons op basis van 'no cure no pay' in behandeling genomen.

Werving & Selectie

ZorgLoont kan uw organisatie uitstekend van dienst zijn bij het vinden van de juiste medewerkers. Wij verrichten hierbij voor u de volledige werving- en selectieactiviteiten waarbij de uiteindelijke kandidaat rechtstreeks bij u in tijdelijke of vaste dienst treedt.

Wij maken bij de werving- en selectieopdrachten gebruik van ons eigen netwerk en actuele databases en berekenen u een werving & selectiefee indien u iemand in dienst neemt door onze tussenkomst.

Detachering

Via detachering schakelt u tijdelijk een deskundige medewerker in. Bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerker, of omdat u op zoek bent naar specifieke kennis en ervaring voor een bepaalde periode. Detachering biedt u daarnaast de mogelijkheid om deskundige medewerkers voor een langere periode te beoordelen, alvorens tot een besluit te komen deze direct bij u in dienst te nemen.

Detachering heeft als voordeel voor uw organisatie: flexibiliteit en het ontbreken van contractrisico's. ZorgLoont hanteert een all-in uurtarief en factureert u op basis van de gewerkte uren. Ook dragen wij zorg voor de begeleiding van de medewerkers gedurende de detacheringopdracht.

Afhankelijk van het detacheringcontract en de opdracht, is er in sommige gevallen de mogelijkheid om na afloop van het detacheringcontract de medewerker zonder extra kosten direct bij u in dienst te nemen.

Freelance

Bij tijdelijke capaciteitsvraagstukken kunt u naast detachering ook gebruik maken van ons netwerk van freelancers. De flexibel in te zetten freelancers in ons netwerk zijn in staat om een opdracht goed uit te voeren. Uiteraard zijn zij in het bezit van een geldige verklaring arbeidsrelatie (VAR) waardoor u gevrijwaard blijft van werkgeversverplichtingen. De afspraken over de periode en de vorm van inlenen worden contractueel vastgelegd. In overleg met de kandidaat kan het contract worden verlengd of kunt u kiezen voor een rechtstreeks dienstverband.

Interim management

Wanneer uw organisatie of een specifieke afdeling van uw organisatie geconfronteerd wordt met een ingrijpende verandering zetten wij op uw verzoek tijdelijk management in om organisatorische en bestuurlijke vraagstukken op te lossen. ZorgLoont werkt vanuit de filosofie dat interim management meer dient in te houden dan het tijdelijk vervullen van een managementfunctie binnen een organisatie.

Met interim-management is de doelstelling dat veranderingen en oplossingen voor problemen binnen organisaties daadwerkelijk worden gerealiseerd. ZorgLoont beschikt over een uitgebreid netwerk van adviseurs en interim-managers, ieder met hun eigen deskundigheid en nodige ervaring in de gezondheidszorg.

Voor meer informatie neemt u contact op met één van onze adviseurs.