Kandidaten

Bent u werkzaam in de gezondheidszorg en bent u toe aan de volgende stap in uw carriërre dan komt ZorgLoont graag met u in contact. Ook indien u een werkkring zoekt in de gezondheidszorg bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat kan ZorgLoont voor u betekenen?

Wij nemen uw competenties, ambities en persoonlijkheid als uitgangspunt. In een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs worden deze uitgebreid in kaart gebracht. Belangrijk hierin is uw visie op wat een goede functie-invulling, arbeidsrelatie en werkomgeving inhouden. Onze adviseur zal u aan de hand van uw visie ondersteunen in het formuleren van randvoorwaarden en wensen ten aanzien van een geschikte functie bij een nieuwe werkgever. Aan de hand van de door u verschafte informatie zal onze adviseur u deskundig adviseren over de mogelijkheden.

Als onze werkwijze u aanspreekt kunt u ons opdracht geven voor u op zoek te gaan. Op basis van onze actuele marktkennis en uitgebreide netwerk van opdrachtgevers zoeken wij voor u de juiste functie en werkgever.

Tijdens het gehele bemiddelingsproces zal onze adviseur u professioneel en persoonlijk begeleiden. Na plaatsing bij een nieuwe werkgever vindt er een evaluatie plaats. Ook na deze periode blijft ZorgLoont beschikbaar als uw aanspreekpunt voor begeleiding in uw loopbaan.

Als uw interesse is gewekt, kunt u via onze contact pagina met een ZorgLoont adviseur in contact komen.

Vacatures

Aan de rechterzijde vindt u een kleine greep uit onze vacatures. Voor een compleet overzicht met een uitgebreide zoekfunctie gaat u naar de vacatures pagina.

Onze Filosofie

ZorgLoont streeft maximale transparantie na. Dat betekent voor ons dat wij duidelijk aangeven waar de randvoorwaarden en wensen van kandidaten overeenkomen met aangeboden functies en werkgevers, maar nadrukkelijk ook daar waar dat niet het geval is. We beschouwen dat als een voorwaarde voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en als de basis voor langdurige relaties.