Verzorgende IG

Werkomgeving: Regio Nijmegen
Specialisme(n): Somatiek
Provincie:Gelderland
Dienstverband: Vast
Uur per week: Minimaal 24 uur
Salarisindicatie: Cao VVT FWG 40
Status:In behandeling

Functieomschrijving

In de regio Nijmegen zoeken wij een Verzorgende IG voor een somatische afdeling.

Kernwoorden voor deze functie zijn: Verzorgende | Somatiek | Dienstverlening | Zorgleefplan | Oragnisatie | Minimaal 24 uur | FWG 40

Als verzorgende IG lever je zorg volgens het leefzorgplan die in samenspraak met de cliŽnt is opgesteld. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg die de cliŽnt nodig heeft. Bij je werkzaamheden staat de persoonlijke aandacht voor de cliŽnt centraal; je voelt je betrokken bij zijn of haar welzijn. Binnen je team neem je je verantwoordelijkheid, maar werk je ook nauw samen en los je met elkaar problemen op. Je hebt namelijk een gezamenlijk resultaat voor ogen: het welzijn van onze cliŽnten!

Je komt te werken in een gepassioneerd team die de beste zorg wil leveren aan haar klanten in de wijk. De teams zijn klein en zelfsturend en bestaan uit Verpleegkundige en Verzorgende. Als team streeft je ernaar dat de cliŽnt de eigen regie kan behouden.

Wil jij graag werken voor een organisatie die volop in ontwikkeling is? Waarbij ze je uitdagen het beste uit jezelf te halen? Zet jij je in voor de zelfredzaamheid van de cliŽnten? Solliciteer dan direct!

#vacature #Zorg #Welzijn #VVT #Nijmegen

Functie-eisen

Wat neem je mee aan ervaring?
ē Je bent in het bezit van het diploma MBO Verzorgende IG; (harde eis)
ē Je hebt ervaring in de ouderenzorg;
ē Je bent in staat zowel zelfstandig als in een team te functioneren;
ē Je hebt zowel mondeling, als schriftelijk een goede beheersing van de Nederlandse taal;
ē Je bent leergierig en bereid je mee te ontwikkelen binnen de organisatie;
ē Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Wat mag je van ons verwachten:
ē Een dienstverband voor minimaal 24 uur per week;
ē Werktijden worden in onderling overleg vastgesteld;
ē SalariŽring en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT, inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is werkzaam in de (thuis)zorg en heeft hiervoor veel gespecialiseerde en professionele medewerkers in dienst. De organisatie bestaat al langere tijd en heeft hierdoor veel ervaring. Het doel is de cliŽnt zo lang mogelijk op een zelfstandige wijze te laten wonen en leven en dit te ondersteunen door aangepaste zorg. Er worden diverse vormen van zorg aangeboden, variŽrend van langdurige gespecialiseerde (thuis)zorg tot kortdurende zorg.

Je goed voelen, is goed doen. Dat merk je in deze gehele organisatie doordat er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en het waarmaken van je ambities. Binnen deze organisatie wordt er gewerkt met korte lijnen waardoor je als medewerker ook echt de kans krijgt mee te praten over de beleidsvoering. De combinatie van persoonlijke aandacht, afwisseling in werkzaamheden en kleinschaligheid van de organisatie maken dit tot een prachtige werkgever waar je jaren met veel plezier kan werken.

Waarom ZorgLoont?
ZorgLoont is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en Academisch niveau. De filosofie achter onze dienstverlening kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering welke ons in staat stelt om effectief de verbinding te leggen tussen mensen en organisaties. Bij ZorgLoont beschouwen wij een match op competenties, profiel en ambities als een basisvoorwaarde. Het aansluiten van de cultuur, structuur en dynamiek in de geboden werkomgeving op de overtuigingen, drijfveren en persoonlijke omstandigheden van een kandidaat zijn in onze optiek van evenredig belang voor een succesvolle bemiddeling. Onze werkwijze is transparant, kwaliteits- en resultaatgericht.

Meer informatie en vacatures zijn beschikbaar op http://www.zorgloont.nl.

Wat is de procedure?
Is deze vacature precies wat je zoekt? Wil je solliciteren? Volg dan deze stappen:
1. Klik op Ďreageren op deze vacatureí
2. Vul de gegevens in en upload je CV;
3. Wij nemen contact met je op.

Contactpersoon

Else Groenendijk | Telefoon: 070 7370449 of 0624191088

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: DZ0210772

Reageren op deze vacature