Wijkverpleegkundige

Werkomgeving: Regio Eindhoven
Specialisme(n): Wijkverpleging
Provincie:Noord-Brabant
Dienstverband: Vast
Uur per week: In overleg
Salarisindicatie: CAO VVT FWG 50
Werkervaring: 1 - 5 jaar
Status:In behandeling

Functieomschrijving

Bij onze opdrachtgever werk je als wijkverpleegkundige in een oplossingsgericht wijkteam samen met ongeveer 10 tot 15 andere verzorgenden en verpleegkundigen. Samen met je team regel je de zorg voor cliŽnten in jouw wijk. Je verleent preventieve, curatieve en palliatieve zorg aan onze cliŽnten, inclusief de voorbehouden verpleegtechnische handelingen. Je bent verantwoordelijk voor het stellen van (her)indicaties en het vastleggen daarvan in het zorgleefplan. Je coŲrdineert de zorg en stimuleert hierbij de eigen regie en zelfredzaamheid van de cliŽnt en hun naasten. Je ondersteunt en adviseert de cliŽnt en mantelzorger(s) vanuit hun zorgvraag. Je neemt initiatief tot ontwikkelingen die de zorg verbeteren. Je neemt deel aan projecten in de wijk op gebied van ontwikkeling en innovaties. Je werkt samen met huisartsen, ziekenhuizen en partners uit het sociale domein. Je geeft voorlichting tijdens huisbezoeken of spreekuren en organiseert themabijeenkomsten in de wijk.

Als wijkverpleegkundige ben je rechtstreeks toegankelijk voor wijkbewoners. Je geeft advies en kijkt hierbij verder dan de primaire zorgtaken. Je zorgt ervoor dat je gezondheidsproblemen in de wijk voortijdig signaleert en voorkomt. Je werkt graag zelfstandig, bent ondernemend en kan prioriteiten stellen. Je bent oplettend en werkt nauwkeurig en oplossingsgericht. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en bent zorgzaam voor onze cliŽnten.

Wil jij ook werken in een professionele organisatie die kwaliteit van (thuis)zorg levert en waar je je thuis voelt? Werk jij graag zelfstandig, ben je zorgzaam voor cliŽnten en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Solliciteer dan op deze vacature!

Functie-eisen

ē Je bent flexibel en collegiaal en bezit over goede communicatieve- en computervaardigheden;
ē Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 5;
ē Je bent in bezit van een rijbewijs en heb de beschikking over een auto;
ē Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden
ē Uren in overleg;
ē Het salaris vastgesteld op FWG 50, conform de cao VVT;
ē Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en een toeslag voor onregelmatige diensten;
ē De mogelijkheid om op onze kosten cursussen en opleiding te volgen;
ē Een gratis lidmaatschap waarbij je korting krijgt op verschillende activiteiten en dagjes uit.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een van de grootste aanbieders van extramurale zorg in Zuid-Oost Brabant. Met ongeveer 3.500 collegaís zorgen ze voor advies en ondersteuning op het gebied van gezondheid en welzijn. Hierbij stimuleren ze de cliŽnten zoveel mogelijk op eigen kracht het beste uit hun leven te halen!

De medewerkers kenmerken zich doordat zij zorg als tweede natuur hebben. Ze blijven dicht bij zichzelf zowel in hun werk als privť. Ze willen andere mensen helpen en bijstaan en zijn trots op hun werk. Persoonlijke ontwikkeling is hierbij ook belangrijk, onze opdrachtgever wil dit stimuleren door de kosten van cursussen en opleidingen te vergoeden.

Contactpersoon

Wietske van Stekelenburg | Telefoon: 070-7370449 of 06-28287215

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: HZ0112734

Reageren op deze vacature