Wijkverpleegkundige (thuis voelen)

Werkomgeving: Regio Gouda
Specialisme(n): Thuiszorg
Provincie:Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uur per week: Uren in overleg
Salarisindicatie: Cao VVT FWG 50
Status:In behandeling

Functieomschrijving

In de regio Gouda zoeken wij meerdere wijkverpleegkundige die onze zelforganiserende wijkteams komen versterken.

Kernwoorden voor deze functie zijn: Wijkverpleging | Verpleegtechnische handelingen | Ouderenzorg | Kwaliteit van zorg | Verantwoordelijkheden | Professioneel | Eigen regie | uren in overleg | Ontwikkelmogelijkheden | FWG 50.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige kom je te werken bij de mensen thuis en zorg jij ervoor dat zij ook zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je ziet toe op de voortgang en kwaliteit van zorg. Hierbij leg je de voorgang vast in het zorgdossier en voer je alle voorkomende verpleegkundige en voorbehouden handelingen uit.

Je bent voor de cliŽnten van onschatbare waarde, omdat jij hun leven een stuk gemakkelijker maakt. Binnen een vertrouwde omgeving geef jij de zorg die zij nodig hebben om langer thuis te kunnen blijven wonen. Je werkt graag zelfstandig, bent ondernemend en kan prioriteiten stellen. Je bent oplettend en werkt nauwkeurig en oplossingsgericht. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg en bent zorgzaam voor onze cliŽnten.

Wil jij ook werken in een professionele organisatie die kwaliteit van (thuis)zorg levert en waar je je thuis voelt? Werk jij graag zelfstandig, ben je zorgzaam voor cliŽnten en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Solliciteer dan op deze vacature!

#vacature #zorg #welzijn #vvt #Gouda #fietsen #thuiszorg #ouderen #aandacht

Functie-eisen

Wat neem je mee aan ervaring?
ē Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde en BIG geregistreerd; (harde eis)
ē Je bent bevoegd en bekwaam in het uitoefenen van voorbehouden- en verpleegtechnische handelingen;
ē Praktijkervaring in de thuiszorg en kennis van indicatiestelling is een pre;
ē Je bent zelfstandig, probleemoplossend, signalerend, proactief en empathisch;
ē Je bent in het bezit van rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer;
ē Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Wat mag je van ons verwachten?
ē Een dienstverband waarbij de uren in overleg worden vastgesteld;
ē Een gezellig team met professionals;
ē SalariŽring en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in FWG schaal 50;
ē Diverse ontwikkel en doorgroeimogelijkheden.

Over de opdrachtgever

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever heeft bijna 20 centra in Midden Nederland, met meer dan 3000 medewerkers. Voorop staat de zelfstandigheid in leven en wonen van de cliŽnten, waarbij er volop ondersteund wordt bij het vinden van een passend dienstpakket op het gebied van zorg, wonen en welzijn. De opdrachtgever heeft bijna 20 centra in Midden Nederland, met meer dan 3000 medewerkers. Voorop staat de zelfstandigheid in leven en wonen van de cliŽnten, waarbij er volop ondersteund wordt bij het vinden van een passend dienstpakket op het gebied van zorg, wonen en welzijn.

Werken bij deze organisatie betekent dat jij een spilfunctie vervult in de zorg- en dienstverlening aan de cliŽnten. Of ze nu thuis wonen, revalideren of permanente zorg nodig hebben. De cliŽnt bepaalt zelf hoe hij of zij zijn leven wilt leiden. En jij denkt samen met hen na over hoe de dienstverlening daarop het beste ingevuld kan worden.

Waarom ZorgLoont?
ZorgLoont is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en Academisch niveau.

Zorgloont staat voor: Persoonlijk | Verbinden | Transparant | Betrokken | Kwaliteit | Resultaat!

De medewerkers van ZorgLoont hebben een goede relatie met al onze opdrachtgevers en kennen hierdoor de bedrijfscultuur, de sfeer binnen verschillende teams en de fase van ontwikkeling van de organisatie. Wij nodigen je altijd uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek luisteren wij naar jou en zijn geÔnteresseerd in jouw drijfveren. Wij denken graag met je mee en adviseren over een volgende stap in je loopbaan. Wij zoeken niet alleen naar een geschikte functie maar kijken ook naar de organisatie die het beste aansluit bij jouw wensen en ambities. Onze medewerkers zijn betrokken in het gehele proces en blijven goed bereikbaar. Wij zoeken naar een passende functie voor jou!

Meer informatie en vacatures zijn beschikbaar op http://www.zorgloont.nl.

Wat is de procedure?
Is deze vacature precies wat je zoekt? Wil je solliciteren? Volg dan deze stappen:
1. Klik op Ďreageren op deze vacatureí
2. Vul de gegevens in en upload je CV;
3. Wij nemen contact met je op.

Contactpersoon

Lieke Smit | Telefoon: 070 7370449 of 06 3830 3324 | E-mail: l.smit@zorgloont.nl

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: HZ0233272

Reageren op deze vacature