Teammanager

Werkomgeving: Dordrecht
Specialisme(n): Leidinggeven, VVT, GGZ
Provincie:Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uur per week: 32-36 uur
Salarisindicatie: Conform cao Sociaal Werk; FWG 10
Status:U kunt reageren tot: 27/03/2024

Functieomschrijving

Als Teammanager heb jij een uitdagende functie binnen een verpleeghuis waarin verschillende vormen van zorg samenkomen. De cliënten die zich hier aanmelden of worden opgenomen behoeven niet alleen somatische zorg, maar hebben veelal ook langdurige achterliggende problematiek, zoals psychiatrische en/of verslavingsklachten. Je geeft leiding aan een team van onder andere VIG’ers en verpleegkundigen. Het is belangrijk dat je een zichtbaar aanspreekpunt bent voor je collega’s en ze op een coachende wijze kunt aansturen (vanuit jouw eigen verpleegkundige achtergrond). Daarnaast werk je nauw samen met je collega managers om de locatie nog verder te ontwikkelen en aan de toekomst te bouwen. De organisatie werkt vanuit een christelijke identiteit en hecht er belang aan dat jij je met dezelfde waarden kunt identificeren.

Functie-eisen

Jij...
…hebt een christelijke achtergrond en weet ook wat deze voor jou betekent.
…kunt goed omgaan met de complexe doelgroep en vooral ook jouw werknemers hierin ondersteunen en begeleiden.
…hebt bij voorkeur werkervaring als verpleegkundige en beschikt daarnaast over leidinggevende kennis.

Over de opdrachtgever

ZorgLoont is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en Academisch niveau.

ZorgLoont staat voor: Persoonlijk| Verbinden | Transparant | Betrokken | Kwaliteit | Resultaat!

De medewerkers van ZorgLoont hebben een goede relatie met al onze opdrachtgevers. Wij kennen hierdoor de bedrijfscultuur, de sfeer binnen verschillende teams en de fase van ontwikkeling van de organisatie. Wij nodigen je altijd uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek luisteren wij naar jou en zijn we geïnteresseerd in jouw drijfveren. Wij denken graag met je mee en adviseren je over een volgende stap in je loopbaan. Wij zoeken niet alleen naar een geschikte functie, maar kijken ook naar de organisatie die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen en ambities. Onze medewerkers zijn in het gehele proces betrokken en blijven altijd goed bereikbaar. Wij zoeken (én vinden) een passende functie voor jou!Meer informatie en vacatures zijn beschikbaar op http://www.zorgloont.nl

Is deze vacature precies wat je zoekt en wil je solliciteren? Volg dan de volgende stappen:

1. Klik op ‘reageren op deze vacature’;
2. Vul de gegevens in en upload je CV;
3. Wij nemen contact met je op.

Contactpersoon

Sander Schipaanboord | Telefoon: 088 737 1737 of Mobiel: 06 4179 0085 | E-mail: S.Schipaanboord@zorgloont.nl

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: HZ0398999

Reageren op deze vacature