Locatiemanager

Werkomgeving: Zuid-Limburg
Specialisme(n): VVT
Provincie:Limburg
Dienstverband: Bepaalde tijd
Uur per week: 32-36 uur
Salarisindicatie: FWG 65, conform CAO VVT
Status:U kunt reageren tot: 30/08/2024

Functieomschrijving

Als locatiemanager ben jij de drijvende kracht achter de zorgorganisatie, en met jouw vooruitziende blik en flexibele instelling navigeer je moeiteloos door de dynamiek van de organisatie. Je bent niet alleen een manager in hart en nieren, maar ook een inspirator die mensen weet te bewegen en te motiveren. Samen met je collegaís vorm je het kloppende hart van het managementteam op locatie.
Je draagt indirect de leiding over alle medewerkers op de locatie, waarbij je met een holistische visie verantwoordelijkheid neemt voor de uitvoering van het organisatiebeleid en de algehele bedrijfsvoering. Van zorg en welzijn tot facilitaire zaken en financiŽn; jij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, altijd in lijn met de visie en afspraken van de organisatie.
Een optimale dienstverlening aan de cliŽnten staat bij jou voorop, en je wordt uitgedaagd om creatief en flexibel te denken en te handelen in een omgeving die voortdurend in ontwikkeling is. Als integraal aanspreekpunt ben je niet alleen zichtbaar en bereikbaar voor de cliŽnten, maar ook voor hun naasten en jouw toegewijde team.
Je zoekt actief de verbinding met andere managers en collega's om gezamenlijk de organisatiedoelstellingen te realiseren. Deelname aan locatie-overstijgende project- en pilotteams is voor jou vanzelfsprekend, en je fungeert als een voorbeeld voor jouw team op het gebied van verbinden en samenwerken.
In deze veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen de ouderenzorginstelling, die voortdurend in beweging is, krijg je de kans om jouw vaardigheden aan te scherpen en jezelf verder te ontplooien. De organisatie biedt volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, waarbij jouw inventiviteit en flexibiliteit van onschatbare waarde zijn.

Functie-eisen

- Minimaal een relevante HBO opleiding, aangevuld met ervaring in een managementfunctie
- Inzicht in financieel management en beheer
- Uitstekende kennis van relevante regelgeving en ontwikkelingen in de zorgsector
- Je kunt doelgericht beslissingen maken en prioriteiten stellen
- Je hebt sterke sociale vaardigheden, bent verbindend, kan goed samenwerken en makkelijk aanpassen, houdt het overzicht en hebt overtuigingskracht.
- Je bent een coach van het gebied van gedrag, houding en bejegening, waarbij je medewerkers effectief kunt motiveren en stimuleren.

Over de opdrachtgever

ZorgLoont is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en Academisch niveau.

ZorgLoont staat voor: Persoonlijk| Verbinden | Transparant | Betrokken | Kwaliteit | Resultaat!

De medewerkers van ZorgLoont hebben een goede relatie met al onze opdrachtgevers. Wij kennen hierdoor de bedrijfscultuur, de sfeer binnen verschillende teams en de fase van ontwikkeling van de organisatie. Wij nodigen je altijd uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek luisteren wij naar jou en zijn we geÔnteresseerd in jouw drijfveren. Wij denken graag met je mee en adviseren je over een volgende stap in je loopbaan. Wij zoeken niet alleen naar een geschikte functie, maar kijken ook naar de organisatie die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen en ambities. Onze medewerkers zijn in het gehele proces betrokken en blijven altijd goed bereikbaar. Wij zoeken (ťn vinden) een passende functie voor jou!

Meer informatie en vacatures zijn beschikbaar op http://www.zorgloont.nl

Is deze vacature precies wat je zoekt en wil je solliciteren? Volg dan de volgende stappen:

1. Klik op Ďreageren op deze vacatureí;
2. Vul de gegevens in en upload je CV;
3. Wij nemen contact met je op.
Contactpersoon
Suzanne Jonkergouw | Telefoon: 088 737 1737 of Mobiel: 06 4644 4610 | E-mail: S.Jonkergouw@zorgloont.nl

Contactpersoon

Suzanne Jonkergouw | Telefoon: 088 737 1737 of Mobiel: 06 4644 4610 | E-mail: S.Jonkergouw@zorgloont.nl

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: MZ0407080

Reageren op deze vacature