Verzorgende IG

Werkomgeving: Regio Amstelveen
Specialisme(n): Verpleeghuiszorg
Provincie:Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uur per week: Uren in overleg
Salarisindicatie: Cao VVT FWG 35
Status:In behandeling

Functieomschrijving

Krijg jij energie van het verzorgen van ouderen? Ben jij woonachtig in de regio Amstelveen? Lees dan snel verder of deze functie bij jou past!

Kernwoorden voor deze functie zijn: Verzorgende | Woonzorg centrum | ZorgLeefplan | Proactief | Zelfstandig | Observatie | uren in overleg | Tijdelijk met uitzicht op vast | FWG 35.

Houd je van samenwerken ťn neem je tegelijkertijd graag zelfstandig beslissingen? Dan is de baan van Verzorgende IG iets voor jou! In deze baan houd je nauwgezet in de gaten hoe het met een bewoner gaat. Je werkt methodisch, signaleert, rapporteert en evalueert. Ook denk je mee in oplossingen en werk je samen met andere disciplines

Als verzorgende IG zal jij je bezig houden met het zelfstandig uitvoeren van beperkte lichamelijke verzorgende en begeleidende handelingen bij de cliŽnt. Je biedt de zorg aan die de cliŽnt nodig heeft en toont begrip voor zijn/haar situatie. Daarnaast stimuleer je de zelfredzaamheid van de cliŽnt en het rapporteert taken en bijzonderheden in het zorgleefplan. In deze functie werk je in overleg met de Verpleegkundige.

Het is een levendige locatie waarbij samenwerking voorop staat. Wij zijn op zoek naar meerdere verzorgende IG die ons team kunnen komen versterken.

#verzorging #zorg #vacature #Amstelveen

Functie-eisen

Wat neem je mee aan ervaring?
ē Je bent in het bezit van het diploma MBO Verzorgende IG niveau 3; (harde eis)
ē Je bent proactief en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
ē Je staat stevig in je schoenen en observeert je cliŽnt;
ē Je vindt het leuk om mee te denken over verbeteringen en veranderingen;
ē Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal goed;
ē Je bent bereid om wisselende diensten te werken. Hierbij gaat het om dagdiensten en avonddiensten;
ē Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Wat mag je van ons verwachten?
ē Een baan in een collegiale werkomgeving;
ē Uren in overleg;
ē Diverse ontwikkelingsmogelijkheden;
ē Veel voldoening en waardering voor het werk dat je doet, in een interessante en leerzame omgeving;
ē SalariŽring en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT. Deze functie is ingedeeld in FWG schaal 35.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever biedt alle vormen van zorg aan. Van ouderenzorg tot aan thuiszorg. Met ruim 1400 zorgprofessionals in dienst wordt er gezorgd voor zowel directe als indirecte zorgverlening voor ongeveer 1800 cliŽnten. Natuurlijk is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze opdrachtgever wilt dat de zorgmedewerkers instaat zijn om de beste zorgverlening te bieden aan de cliŽnten, daarom is er binnen de organisatie een nieuw fenomeen ontstaan genaamd Ďde nieuwe zorgmedewerkerí. Hiermee wordt de zorgmedewerker die zich heeft ontwikkelt tot een zorgdeskundige bedoelt. De nieuwe zorgmedewerker is niet alleen een deskundige zorgverlener, maar ook een intermediair, coŲrdinator en maatschappelijk werker. Je bent een coŲrdinator. Voor de zorg van een cliŽnt heb je met verschillende disciplines te maken. Denk aan diŽtist, fysiotherapeut, etc. Het is dan ook belangrijk dat je goed kan organiseren om de zorg rondom de cliŽnt te regelen. Je bent communicatief vaardig. Steeds meer zal er een beroep worden gedaan op familie en vrienden van de cliŽnt om te ondersteunen in de zorg. Als zorgmedewerker van de toekomst zijn communicatieve vaardigheden dan ook onmisbaar.

Waarom ZorgLoont?
ZorgLoont is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en Academisch niveau. De filosofie achter onze dienstverlening kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering welke ons in staat stelt om effectief de verbinding te leggen tussen mensen en organisaties. Bij ZorgLoont beschouwen wij een match op competenties, profiel en ambities als een basisvoorwaarde. Het aansluiten van de cultuur, structuur en dynamiek in de geboden werkomgeving op de overtuigingen, drijfveren en persoonlijke omstandigheden van een kandidaat zijn in onze optiek van evenredig belang voor een succesvolle bemiddeling. Onze werkwijze is transparant, kwaliteits- en resultaatgericht.

Meer informatie en vacatures zijn beschikbaar op http://www.zorgloont.nl.

Wat is de procedure?
Is deze vacature precies wat je zoekt? Wil je solliciteren? Volg dan deze stappen:
1. Klik op Ďreageren op deze vacatureí
2. Vul de gegevens in en upload je CV;
3. Wij nemen contact met je op.

Contactpersoon

Else Groenendijk | Telefoon: 070 7370449 of 0624191088

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: OZ0206595

Reageren op deze vacature