Verzorgende IG

Werkomgeving: Regio Den Haag
Specialisme(n): Psychogeriatrie
Provincie:Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uur per week: 32 uur
Salarisindicatie: Conform Cao VVT
Status:U kunt reageren tot: 21/01/2019

Functieomschrijving

In de regio Den Haag zoeken wij Verzorgende IG die ervaring heeft met PG.

Kenwoorden voor deze functie zijn: Verzorging | Alle diensten | Begeleiding | Aanpakken | Zelfstandig | Teamverband | Waardering | 32 uur | Cao VVT

Als verzorgende (IG) ben je de helpende hand voor mensen die verzorging of verpleging nodig hebben, vanwege ziekte, een beperking of leeftijd. Jij verleent deze zorg in ťťn van onze verpleeg- of verzorgingshuizen. Je begeleidt deze cliŽnten bij hun dagelijkse verzorging waarbij je cliŽnten stimuleert om zoveel mogelijk zelf te blijven doen. Naast het helpen bij de dagelijkse verzorging, verricht je eventueel ook een aantal verpleegtechnische handelingen. Om een goede kwaliteit van zorg te garanderen, heb je een belangrijke inbreng bij het tot stand komen en/of onderhouden van het zorgplan. Je werkt actief samen in een betrokken en zelfstandig team.

Je komt te werken in een gepassioneerd team die de beste zorg wil leveren aan haar klanten in de wijk. De teams zijn klein en zelfsturend en bestaan uit Verpleegkundige en Verzorgende. Als team streeft je ernaar dat de cliŽnt de eigen regie kan behouden.

#Zorg #Vacature #VVT #DenHaag

Functie-eisen


Wat neem je mee aan ervaring?
ē Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3; (harde eis)
ē Je hebt bij voorkeur werkervaring in de zorgsector en hebt affiniteit met de doelgroep;
ē Je vindt het vanzelfsprekend dat de cliŽnt centraal staat in je werk;
ē Je weet van aanpakken;
ē Zelfstandig werken gaat je goed af, maar je bent wel een echte teamplayer;
ē Je bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig;
ē Je bent in het bezit van een rijbewijs;
ē Je bent bereid om alle diensten te draaien;
ē Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Wat mag je van ons verwachten?
ē Een werkweek van 32 uur;
ē SalariŽring en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT, inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring;
ē Een zelfstandige functie bij een ambitieuze organisatie;
ē Goede secundaire arbeidsvoorwaarden die je zelf kan samenstellen.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een organisatie die zorg-, welzijn en woondiensten biedt van lichte extramurale zorg tot intensieve intramurale verpleeghuiszorg. Deze organisatie is continu in beweging. Onze opdrachtgever speelt in op de behoeften en wensen van de cliŽnten en verbetert het woon- leef- en werkklimaat voortdurend. Aandacht voor het individu en zijn omgeving vindt deze organisatie belangrijk. De medewerkers zijn betrokken met de cliŽnten en hebben respect voor hen. De cliŽnten voelen zich gehoord en weten dat ze de hulp krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Vanuit visie, verbinding en verantwoordelijkheid wil de organisatie de kwaliteit van leven en het welzijn van de cliŽnt vergroten. De medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel. Voor onze opdrachtgever is het dan ook belangrijk dat er geode arbeidsvoorwaarden zijn waardoor bevlogen medewerkers de bedrijfsdoelen effectief en efficiŽnt realiseren.

Waarom ZorgLoont?
ZorgLoont is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en Academisch niveau. De filosofie achter onze dienstverlening kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering welke ons in staat stelt om effectief de verbinding te leggen tussen mensen en organisaties. Bij ZorgLoont beschouwen wij een match op competenties, profiel en ambities als een basisvoorwaarde. Het aansluiten van de cultuur, structuur en dynamiek in de geboden werkomgeving op de overtuigingen, drijfveren en persoonlijke omstandigheden van een kandidaat zijn in onze optiek van evenredig belang voor een succesvolle bemiddeling. Onze werkwijze is transparant, kwaliteits- en resultaatgericht.

Meer informatie en vacatures zijn beschikbaar op http://www.zorgloont.nl.

Wat is de procedure?
Is deze vacature precies wat je zoekt? Wil je solliciteren? Volg dan deze stappen:
1. Klik op Ďreageren op deze vacatureí
2. Vul de gegevens in en upload je CV;
3. Wij nemen contact met je op.

Contactpersoon

Melissa Frank | Telefoon: 070-7370449 of 06-41790085

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: RZ0204665

Reageren op deze vacature