CoŲrdinerend verpleegkundige

Werkomgeving: Regio Den Haag
Specialisme(n): Psychogeriatrie
Provincie:Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uur per week: 36 uur
Salarisindicatie: Cao VVT FWG 50
Status:In behandeling

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een functie waarbij jij naast verpleegkundige werkzaamheden ook de coŲrdinatie van zorg op je neem? Ben jij woonachtig in de regio Den Haag? Lees dan snel verder!

Kernwoorden voor deze functie zijn: Verpleging | CoŲrdineren | PG | Organisatie | Ondersteuning | Communicatie | Motiveren | Verantwoordelijk| 36 uur | FWG 50.

Als verpleegkundige bied je optimale zorg en ondersteuning aan cliŽnten en hun naasten op basis van een persoonlijk plan. Je hebt de regie over de zorg voor een aantal cliŽnten; voor hen ben jij de vaste contactpersoon. Daarbij houd je optimaal rekening met de wensen van de cliŽnt, en beoordeel je welke zorg wenselijk is. Samenwerken en afstemmen met de formele- en informele netwerken rondom de cliŽnt doe je van nature. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en de kwaliteit van zorg op de afdeling en ziet erop toe dat het medicatiebeleid juist wordt uitgevoerd.

Je bent betrokken en weet mensen te stimuleren en motiveren om zo een hoger doel te bereiken. Dit is jouw uitdaging. Op de afdeling zijn leerlingen en studenten werkzaam in het kader van hun opleiding. Jij begeleidt en faciliteert deze medewerkers voor een succesvol en leerzaam traject. Incidenteel fungeer je als dag oudste en als locatieverantwoordelijke waarbij je aanspreekpunt bent voor collegaís en cliŽnten.

Kortom een afwisselende verantwoordelijke functie.

#Zorg #Vacature #VVT #Den Haag

Functie-eisen

Wat neem je mee aan ervaring?
ē Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkunde niveau 4 of 5; (Harde eis)
ē Je hebt affiniteit en ervaring met Psychogeriatrie;
ē Je bent goed in staat om hulpverlening te organiseren en regisseren;
ē Je beschikt over goede relationele-, communicatieve-, schriftelijke- en digitale vaardigheden;
ē Je kunt goed plannen en organiseren, bent stressbestendig en bent van toegevoegde waarde;
ē Je bent zelfstandig, stressbestendig, relativerend, flexibel en inventief;
ē Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Wat mag je van ons verwachten?
ē Een werkweek van 36 uur;
ē SalariŽring en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT, inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring. Deze functie is ingedeeld in FWG schaal 50;
ē Een zelfstandige functie bij een ambitieuze organisatie;
ē Goede secundaire arbeidsvoorwaarden die je zelf kan samenstellen.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een organisatie die zorg-, welzijn en woondiensten biedt van lichte extramurale zorg tot intensieve intramurale verpleeghuiszorg. Deze organisatie is continu in beweging. Onze opdrachtgever speelt in op de behoeften en wensen van de cliŽnten en verbetert het woon- leef- en werkklimaat voortdurend. Aandacht voor het individu en zijn omgeving vindt deze organisatie belangrijk. De medewerkers zijn betrokken met de cliŽnten en hebben respect voor hen. De cliŽnten voelen zich gehoord en weten dat ze de hulp krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Vanuit visie, verbinding en verantwoordelijkheid wil de organisatie de kwaliteit van leven en het welzijn van de cliŽnt vergroten. De medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel. Voor onze opdrachtgever is het dan ook belangrijk dat er geode arbeidsvoorwaarden zijn waardoor bevlogen medewerkers de bedrijfsdoelen effectief en efficiŽnt realiseren.

Waarom ZorgLoont?
ZorgLoont is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en Academisch niveau. De filosofie achter onze dienstverlening kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering welke ons in staat stelt om effectief de verbinding te leggen tussen mensen en organisaties. Bij ZorgLoont beschouwen wij een match op competenties, profiel en ambities als een basisvoorwaarde. Het aansluiten van de cultuur, structuur en dynamiek in de geboden werkomgeving op de overtuigingen, drijfveren en persoonlijke omstandigheden van een kandidaat zijn in onze optiek van evenredig belang voor een succesvolle bemiddeling. Onze werkwijze is transparant, kwaliteits- en resultaatgericht.

Meer informatie en vacatures zijn beschikbaar op http://www.zorgloont.nl.

Wat is de procedure?
Is deze vacature precies wat je zoekt? Wil je solliciteren? Volg dan deze stappen:
1. Klik op Ďreageren op deze vacatureí
2. Vul de gegevens in en upload je CV;
3. Wij nemen contact met je op.

Contactpersoon

Melissa Frank | Telefoon: 070 7370449 of 06 4179 0085 | E-mail m.frank@zorgloont.nl

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: TZ0196145

Reageren op deze vacature