Teamcoördinator

Werkomgeving: Amsterdam
Specialisme(n): Verslavingszorg, GGZ
Provincie:Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uur per week: 32-36 uur
Salarisindicatie: Conform cao GGZ; FWG 65-70
Status:U kunt reageren tot: 23/03/2023

Functieomschrijving

Ga aan de slag bij deze toonaangevende organisatie, waar cliënten met verslaving behandeld en begeleid worden. Als Teamcoördinator kun jij namelijk jouw passies combineren. Aan de ene kant houd jij je bezig met het stellen van een snelle diagnose bij cliënten. Tegelijkertijd geef je leiding aan een eigen team van psychologen en krijg je verschillende verantwoordelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om hybride te werken en er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te blijven ontwikkelen. De sfeer is verder informeel en met je collega’s vorm jij een hecht team! Samen halen jullie er veel voldoening uit om anderen te helpen. Een open houding is hierbij van belang, net zoals een verbindende instelling waarmee je anderen kunt raken en motiveren om de strijd met hun problematiek en verslaving aan te gaan.

Functie-eisen

Jij…
…begrijpt dat deze sector vraagt om een flexibele werkhouding en bent daarom ook in de avond en het weekend beschikbaar.
…hebt een gedegen opleiding binnen de Psychologie gehad en hebt ervaring als behandelaar in de verslavings- en/of geestelijke gezondheidszorg.
...staat stevig in je schoenen waardoor je je niet gauw van de wijs laat brengen en goed kunt omgaan met de soms ingewikkelde situaties.
…hebt al leidinggevende ervaring óf je bent er helemaal klaar voor om deze volgende stap in jouw carričre te zetten!

Over de opdrachtgever

ZorgLoont is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en Academisch niveau.

ZorgLoont staat voor: Persoonlijk| Verbinden | Transparant | Betrokken | Kwaliteit | Resultaat!

De medewerkers van ZorgLoont hebben een goede relatie met al onze opdrachtgevers. Wij kennen hierdoor de bedrijfscultuur, de sfeer binnen verschillende teams en de fase van ontwikkeling van de organisatie. Wij nodigen je altijd uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek luisteren wij naar jou en zijn we geďnteresseerd in jouw drijfveren. Wij denken graag met je mee en adviseren je over een volgende stap in je loopbaan. Wij zoeken niet alleen naar een geschikte functie, maar kijken ook naar de organisatie die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen en ambities. Onze medewerkers zijn in het gehele proces betrokken en blijven altijd goed bereikbaar. Wij zoeken (én vinden) een passende functie voor jou!
Meer informatie en vacatures zijn beschikbaar op http://www.zorgloont.nl

Is deze vacature precies wat je zoekt en wil je solliciteren? Volg dan de volgende stappen:

1. Klik op ‘reageren op deze vacature’;
2. Vul de gegevens in en upload je CV;
3. Wij nemen contact met je op.

Contactpersoon

Frank Barendregt | Telefoon: 088 737 1737 of of Mobiel: 06 1888 9501 | E-mail: F.Barendregt@zorgloont.nl

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: WZ0398812

Reageren op deze vacature