Zorgmanager

Werkomgeving: Zuid-Limburg
Specialisme(n): VVT
Provincie:Limburg
Dienstverband: Vast
Uur per week: 32-36 uur
Salarisindicatie: FWG 55, conform CAO VVT
Status:U kunt reageren tot: 27/06/2024

Functieomschrijving

Als zorgmanager geef je leiding aan een team van zorgprofessionals, medewerkers welzijn en voedingsassistenten. Je bent zichtbaar, bereikbaar en de verbindende factor tussen het team, de bewoners en hun netwerk. De zorg en welzijn van de bewoners staat voorop.
Je hebt een belangrijke coachende rol voor je medewerkers en je zorgt voor een optimale personele bezetting. Je coŲrdineert het proces van zorgverlening voor de bewoners en je ondersteunt de locatiemanager bij het streven naar optimale bewoner- en medewerkerstevredenheid. Je informeert de locatiemanager over ontwikkelingen die relevant zijn voor de locatie en onze organisatie. Je hebt een ontzettend veelzijdige rol binnen de ouderenzorgorganisatie.

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in de zorg, liefst aangevuld met een management in de zorg diploma
- Je hebt ervaring in leidinggeven
- Je hebt ervaring in de (ouderen) zorg
- Je bent op de hoogte van relevante regelgeving, ontwikkelingen in de zorgsector en je bent in staat de relevantie daarvan voor de eigen organisatie in te schatten en het beleid toe te passen.
- Je bent sociaal vaardig, hebt inlevingsvermogen en overtuigingskracht.

Over de opdrachtgever

ZorgLoont is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en Academisch niveau.

ZorgLoont staat voor: Persoonlijk | Verbinden | Transparant | Betrokken | Kwaliteit | Resultaat!

De medewerkers van ZorgLoont hebben een goede relatie met al onze opdrachtgevers en kennen hierdoor de bedrijfscultuur, de sfeer binnen verschillende teams en de fase van ontwikkeling van de organisatie. Wij nodigen je altijd uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek luisteren wij naar jou en zijn geÔnteresseerd in jouw drijfveren. Wij denken graag met je mee en adviseren over een volgende stap in je loopbaan. Wij zoeken niet alleen naar een geschikte functie maar kijken ook naar de organisatie die het beste aansluit bij jouw wensen en ambities. Onze medewerkers zijn betrokken in het gehele proces en blijven goed bereikbaar. Wij zoeken naar een passende functie voor jou!

Is deze vacature precies wat je zoekt? Wil je solliciteren? Volg dan deze stappen:
1. Klik op Ďreageren op deze vacatureí
2. Vul de gegevens in en upload je CV;
3. Wij nemen contact met je op.

Contactpersoon

Sander Schipaanboord | Telefoon: 088 737 1737 of Mobiel: 06 4179 0085 | E-mail: S.Schipaanboord@zorgloont.nl

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: XZ0409138

Reageren op deze vacature