Kwaliteitsverpleegkundige/Praktijkopleider

Werkomgeving: Regio Den Haag
Specialisme(n): Kwaliteit van zorg
Provincie:Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Uur per week: 28 - 32 uur
Salarisindicatie: Conform CAO VVT
Werkervaring: 3 - 5 jaar
Status:U kunt reageren tot: 21/02/2017

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een kwaliteitsverpleegkundige die ook bevoegd is als praktijkopleider. Een zeer veelzijdige coachende functie waar flexibiliteit wel voorop staat.

Als kwaliteitsverpleegkundige ga jij je voornamelijk bezig houden met de kwaliteit van de zorg, dit doe je zowel op beleidsmatig vlak maar ook uitvoerend. Je bent in staat een helder kwaliteitsbeleid neer te zetten en er op toe te zien dat deze ook wordt uitgevoerd. Hierin coach en begeleid jij je directe collega’s en vervul jij een voorbeeld rol. Je zal dus wel aan het bed staan.

Als Praktijkopleider begeleid je leerlingen en stagiaires (niveau 3, 4 en 5) op een PG- of Revalidatieafdeling. Het is een uitdagende combinatiefunctie waarbij je jouw leerlingen en stagiaires in de praktijk ondersteunt en coacht. Je hebt een echte voorbeeldfunctie en bent verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van jouw leerlingen. Daarnaast ben je organisatorisch medeverantwoordelijk voor de scholing en opleidingen breed in de organisatie. Je onderhoudt contact met scholen en bent de contactpersoon op de locatie. Je bent verantwoordelijk voor het gehele leerproces en evalueert dit samen met de leerling of stagiaire.

Functie-eisen

• Je bent in het bezit van het diploma “MBO/HBO-Verpleegkunde” aangevuld met het diploma “Praktijkopleider” (harde eis) en bent BIG geregistreerd;
• Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen;
• Je krijgt energie van het zien van ontwikkelingen en vooruitgang;
• Je bent resultaatgericht, bent optimistisch en zit in problemen oplossingen;
• Je weet jouw collega’s, leerlingen en cliënten op een positieve en energieke wijze te motiveren en enthousiasmeren;
• Je kunt snel schakelen, hebt inlevingsvermogen en bent geduldig;
• Je bent gericht op kwaliteit en vind het leuk om zowel beleidsmatig als uitvoerend hier mee bezig te zijn;
• Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden
• Een uitdagende functie in een dynamische omgeving voor 28 – 32 uur per week;
• De uitvoering van de functie zal voornamelijk doordeweeks gebeuren, gezien de functie is flexibiliteit hier wel gewenst.
• Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.
• Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden (vakantietoeslag, eindejaarsuitkering etc.).

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een antroposofische zorgaanbieder met meerdere locaties in Den Haag waar zij ouderenzorg en zorg aan mensen met een verstandelijke beperking aanbieden. Ze hebben een ruim aanbod aan dagactiviteiten, niet alleen voor de bewoners, maar ook voor mensen uit de wijk die thuis wonen. De zorg die ze bieden is in een warme, kleinschalige omgeving. Er is op iedere locatie een ontspanningsprogramma met veel aandacht voor kunst en cultuur. De sfeer is fijn, rustig, ontspannen.

Niet alleen de bewoners zijn belangrijk maar juist ook de medewerkers. Onze opdrachtgever vind het belangrijk dat haar medewerkers kunnen groeien in hun functie en zicht blijven ontwikkelen. Ze hebben een ruim aanbod aan opleidingen en cursussen die gevolgd kunnen worden.

Respect, gelijkwaardigheid en een open, luisterende houding staan centraal bij het werken voor deze opdrachtgever.

Contactpersoon

Wietske van Stekelenburg | Telefoon: 070-7370449 of 06-28287215

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: Z0114082

Reageren op deze vacature