Verpleegkundige ziekenhuis

Werkomgeving: Amsterdam
Specialisme(n): Oncologie
Provincie:Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Uur per week: 24-36
Salarisindicatie: CAO Ziekenhuizen
Status:In behandeling

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige ben jij in alle stadia van zorg en behandeling betrokken bij de patiŽnt en ben je het aanspreekpunt voor de patiŽnt en diens naasten. In het werk van de verpleegkundigen draait het om de kernwaarden excelleren, veiligheid bieden, samenwerken, communiceren en leren. De laag- tot hoog complexe zorg die wordt geboden bestaat uit zorg voor patiŽnten die chemo- of immuuntherapie krijgen, patiŽnten die chirurgische behandelingen ondergaan en uit zorg voor patiŽnten die voor pijnbestrijding komen.

#Zorg #Vacature #Welzijn #Ziekenhuis #Amsterdam #Verpleegkunde

Functie-eisen

Wat mag je van ons verwachten?
ē Een vaste functie voor 24-36 uur per week;
ē Een moderne werkomgeving met zelfstandig functionerende professionals;
ē SalariŽring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen;
ē Ä1000,- persoonlijk ontwikkelbudget per jaar voor deskundigheidsbevordering, professionele en persoonlijke leeractiviteiten.
ē Collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeraars

Wat neem je mee aan ervaring
ē Je bent HBO verpleegkundige; (harde eis)
ē Je beschikt over minimaal 1 jaar ervaring als gediplomeerd verpleegkundige binnen een ziekenhuis of andere (klinische) setting, waarin je bij voorkeur ervaring hebt met de oncologische zorgvrager; (harde eis)
ē Je hebt een flexibele instelling, bent stressbestendig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed prioriteiten stellen;
ē Je functioneert goed binnen de diversiteit van een multidisciplinair team en kunt ook goed zelfstandig werken;

Over de opdrachtgever

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een toonaangevend ziekenhuis in Amsterdam. Elke dag werken multidisciplinaire teams van chirurgen, oncologen, radiotherapeuten en verpleegkundigen aan de beste behandelplannen voor elke individuele patiŽnt. Hierbij is het belangrijkste uitgangspunt dat er eerlijke voorlichting aan de patiŽnt wordt gegeven over de verschillende behandelopties en de risicoís, zodat er samen met de patiŽnt een keuze kan worden gemaakt voor een behandeling.

Het ziekenhuis richt zicht voortdurend op diverse onderzoeken om op die manier de nieuwste inzichten en technieken beschikbaar te hebben voor de patiŽnten. Door de grote ervaring die het ziekenhuis heeft ontstaan er steeds nieuwe, betere behandelingen, die meteen toepasbaar zijn in de praktijk.

Waarom ZorgLoont?
ZorgLoont is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en Academisch niveau.

Zorgloont staat voor: Persoonlijk | Verbinden | Transparant | Betrokken | Kwaliteit | Resultaat!

De medewerkers van ZorgLoont hebben een goede relatie met al onze opdrachtgevers en kennen hierdoor de bedrijfscultuur, de sfeer binnen verschillende teams en de fase van ontwikkeling van de organisatie. Wij nodigen je altijd uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek luisteren wij naar jou en zijn geÔnteresseerd in jouw drijfveren. Wij denken graag met je mee en adviseren over een volgende stap in je loopbaan. Wij zoeken niet alleen naar een geschikte functie maar kijken ook naar de organisatie die het beste aansluit bij jouw wensen en ambities. Onze medewerkers zijn betrokken in het gehele proces en blijven goed bereikbaar. Wij zoeken naar een passende functie voor jou!

Meer informatie en vacatures zijn beschikbaar op http://www.zorgloont.nl.

Wat is de procedure?
Is deze vacature precies wat je zoekt? Wil je solliciteren? Volg dan deze stappen:
1. Klik op Ďreageren op deze vacatureí
2. Vul de gegevens in en upload je CV;
3. Wij nemen contact met je op.

Contactpersoon

Else Groenendijk | Telefoon: 070 7370449 of 06 2419 1088 | E-mail: e.groenendijk@zorgloont.nl

Het ZorgLoont referentienummer voor deze vacature is: Z0249788

Reageren op deze vacature