Stage HR en Recruitment - Den Haag


Functie:

Ben jij een Hbo-student(e) die opzoek is naar een uitdagende stage richting recruitment? Ben je enthousiast en communicatief vaardig? Ben je 16-36 uur beschikbaar? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat ga je doen?

Bij ons op kantoor is er geen dag hetzelfde en komen we vaak weer een onverwachte, nieuwe uitdaging tegen. Daarnaast zijn er natuurlijk wel een aantal taken die je in ieder geval kunt verwachten, hier volgt een kort overzicht:

  • Je helpt mee met het bijhouden van overzichten en andere lijsten die we gebruiken voor de wekelijkse vergaderingen;
  • Je neemt deel aan overleg en houdt de nieuwste ontwikkelingen bij;
  • Je stelt aantrekkelijke vacatures op voor nieuwe aanvragen;
  • Je voert recruitment ondersteunende taken uit, zoals het invoeren van CVíS en het up-to-date houden van het CRM-systeem;
  • Je voert markt- en concurrentieonderzoek uit. Op basis hiervan kunnen we nieuwe ideeŽn opdoen en nieuwe strategieŽn uitrollen;
  • Je denkt actief mee over hoe we onze diensten naar buiten toe presenteren en hoe we onze aanwezigheid op online platforms kunnen verbeteren;
  • Je brengt je kennis in de praktijk en zet een belangrijke (eerste) stap voor de start van jouw carriŤre!


Onze organisatie:

Wie zijn wij?

Wij zijn een arbeidsbemiddelingbureau actief in de gezondheidszorg. Van verpleegkundigen tot aan directeuren, wij brengen organisaties in contact met de perfecte kandidaat en andersom. Wij kenmerken ons door een toegankelijke en betrokken aanpak, met oprechte interesse voor de ander. We werken met een hecht en gezellig team. Iedereen is enthousiast en probeert er steeds weer het beste van te maken. Bij ons is geen dag hetzelfde, dit vraagt om een flexibele houding, maar zorgt vooral ook voor variatie en uitdaging op de werkvloer! De sfeer is informeel, de lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen invulling (ťn eigen verantwoordelijkheid). We werken met gedreven collegaís, die elkaar goed aanvullen. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid.

Onze recruiters zijn elke dag druk in de weer om de best mogelijke matches te maken. Daarvoor gebruiken ze niet alleen hun tijd, aandacht en skills, er komt nog veel meer bij kijken.. En daar hebben we jou voor nodig!

Profiel:

Wat mogen we van elkaar verwachten?

Als je hier stage komt lopen, dan ben je echt even onderdeel van het team. Zo kun jij je optimaal verder ontwikkelen en voorproeven hoe het er aan toe gaat op kantoor. We vragen van jou dan ook een proactieve instelling en leergierige houding. Andersom zijn wij oprecht benieuwd naar wat jij vanuit jouw opleiding en eigen ervaring of interesse te bieden hebt. Zo breng jij al je geleerde vaardigheden in de praktijk. We zoeken iemand die sociaal en communicatief sterk is en niet opgeeft bij de minste of geringste tegenslag. Je hoeft geen uitgebreide kennis van de zorg te hebben, gaandeweg zul je er genoeg van oppikken. Interesse in de zorg is wel fijn! Je hebt naast een aantal vaste taken de mogelijkheid om zelf na te denken en aan te geven wat jij graag nog meer zou willen leren. Hier kunnen we in overleg samen een leuk project mee starten. Uiteraard ontvang je een stage vergoeding en word je begeleid door een ervaren collega.

Wij bieden:
  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving met een informele werksfeer;
  • Goede begeleiding en ruimte voor eigen inbreng;
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Procedure:

Spreekt onze vacature jou aan? Twijfel dan niet en neem snel contact met ons op!

Je kunt je CV via de vacaturelink op onze website uploaden of mail hem naar s.sallah@zorgloont.nl. Voor vragen over deze vacature zijn we te bereiken op 06 - 42260080 of 088 - 737 1737.

Reageren op deze vacature via webformulier