Stage HR & Recruitment - Den Haag


Functie:

Ben jij een Hbo-student(e) die opzoek is naar een uitdagende stage richting recruitment? Ben je enthousiast en communicatief vaardig? Solliciteer dan op deze vacature!

Wij zijn, ter versterking van ons team, op zoek naar een proactieve en enthousiaste stagiair(e). Als stagiair(e) bij ZorgLoont ben je werkzaam op ons kantoor te Den Haag. Je zal volledig meedraaien met alle werkzaamheden waardoor je een zo goed mogelijk beeld krijgt van het werving en selectieproces. Zo hebben wij op maandag ons wekelijks overleg waarin we alle lopende kandidaten bespreken en iedereen meedenkt over de mogelijkheden die wij voor hun hebben. Ook voor jou komen hier actiepunten uit naar voren waar je die week mee aan de slag kan.

Als stagiair(e) ben je medeverantwoordelijk voor het administratieve beheer van ondersteunende processen betreffende onze opdrachtenportefeuille en kandidatenbestand. Verder ondersteun je de consultants bij het recruitmentproces en draagt zorg voor de uitvoering en bewaking van ons arbeidsmarktcommunicatiebeleid. Naast dat je betrokken bent bij het gehele recruitmentproces, denk je mee over het optimaliseren van onze HR en recruitment processen. Jouw kritische blik wordt enorm gewaardeerd! 

Tijdens de stage krijg je de mogelijkheid om aan je eigen onderzoek te werken. De exacte invulling van je stage zal in overleg worden afgestemd waarbij we rekening houden met de leerdoelen die jij zelf hebt opgesteld.

 #HBO# HRM #vacature #Stage #Den Haag


Onze organisatie:

Met een kantoor vlakbij het Centraal Station kom je te werken in het hart van Den Haag. ZorgLoont is een gespecialiseerd adviesbureau in de bemiddeling van vast, tijdelijk en interim personeel in de gezondheidszorg. Wij bemiddelen voor functies op MBO, HBO en academisch niveau. De filosofie achter onze dienstverlening kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering welke ons in staat stelt om effectief de verbinding te leggen tussen mensen en organisaties.

Bij ZorgLoont beschouwen wij een match op competenties, profiel en ambities als een basisvoorwaarde. Het aansluiten van de cultuur, structuur en dynamiek in de geboden werkomgeving op de overtuigingen, drijfveren en persoonlijke omstandigheden van een kandidaat zijn van evenredig belang voor een succesvolle bemiddeling. Onze werkwijze is betrokken, kwaliteits- en resultaatgericht.

Zo hebben wij onze naam stevig gevestigd in de markt en een gedegen netwerk opgebouwd. Deze worden dagelijks verder uitgebouwd door ons team van toegewijde, energieke en ambitieuze professionals bovenal door succesvol invulling te geven aan een sterk groeiend aantal opdrachten in een dynamische markt.

Profiel:
 • Je zit in het 1e, 2e of 3e studiejaar van een HR gerelateerde opleiding;
 • Je bent minimaal 16 weken beschikbaar voor 24 – 32 uur per week;
 • Je bent bedreven in het werken met MS Office (Word, Excel en Outlook);
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Je bent accuraat, nauwkeurig en leergierig en je vindt het leuk om hetgeen je op school geleerd hebt in de praktijk te gaan toepassen;
 • Je bent collegiaal, enthousiast en bereid de handen uit de mouwen te steken. Je kunt goed prioriteiten stellen;
 • Je bent woonachtig in de regio Den Haag en omgeving;
 • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 

Wij bieden:
 
 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving met een informele werksfeer;
 • Een vaste stagebegeleider die je helpt en begeleidt gedurende het hele stagetraject;
 • Een organisatie die veel waarde hecht aan goede persoonlijke verhoudingen en inbreng van haar medewerkers;
 • De mogelijkheid om aan je schoolopdrachten te werken;
 • Onbeperkt koffie & thee;
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Procedure:

Is deze vacature precies wat je zoekt? Wil je solliciteren? Volg dan deze stappen:

 1. Klik op ‘Solliciteren’
 2. Vul de gegevens in en upload je CV;
 3. Upload je motivatie waarin je aangeeft waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie;  
 4. Wij nemen contact met je op.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met Marijke Rombolini-Vrielink

 • Telefoonnummer: 06 – 42260080 of 088 - 737 1737
 • E-mail: m.rombolini-vrielink@zorgloont.nl.

Reageren op deze vacature via webformulier